Det bästa på länge?

Igår åkte jag hem till Jomabelle för en kvälls tvtittande och allmänt chattande. Tv-tablån såg ut som följande:

19.30-20.00: Paradise Hotel
20.00-21.00: Top Model
21.00-22.00: Svenska Hollywoodfruar (Vill bara tillägga att jag var tvungen att skriva hollywood i googlerutan för att få reda på stavningen)
22.00-22.30: Pensionärsjävlar

Vi kollade dock inte med högsta koncentration på allt. Det enda vi var tysta under var vissa delar av Top model och när det var Maria Montazami på Svenska hollywoodfruar. När det gäller Pensionärsjävlar så var vi verkligen inte heller tysta, då tjöt vi mest av skratt! Uh va vi skratta! Johanna fick kiss i trosan som vanligt och vi låg och vred oss i sängen. Vi svor högt när vi upptäckte att pogrammet bara var en halvtimme långt men ack vilken halvtimme! Jag längtar redan till nästa måndag.


Hur roligt är inte detta? Hahahahaaaa!!!


Jag skriver en eximinationsuppgift om kulturell mångfald i skolan. Jag är lite kluven än så länge, vad exakt jag ska skriva om. Jag hade tänkt skriva om hur lärare och svenska elever behandlar barn med annan bakgrund men i boken jag har står det mest om hur man ska göra för att motverka att barn med annan religion behandlas illa. Jag hade tänkt, eller jag måste, bli klar med denna uppgift på torsdag eftersom jag åker till Stockholm på torsdag eftermiddag och kommer hem på söndag och på måndag har vi seminarie på eximinationen.

Som de flesta vet så har jag ju gått och blivit med pojkvän. Visst vettni, en stilig karl från huvudstaden. Blir lite åkande fram och tillbaka men det är det helt klart värt. Som nu när jag inte uppdaterade på en hel vecka så var det för att han var här. Dock ska jag snart förklara för honom att mina kära läsare får snart återigen börja komma i första hand så han får snällt sitta och vänta medan jag uppdaterar charoliiine.blogg.se.

Lite u-landsproblem i mitt liv just nu:
* Jag är så pank (jag vet, det är bara den andra november!) så jag har inte råd att köpa nya glödlampor till mina lampor som naturligtvis råkade gå sönder allihop under samma vecka. Mitt stora rum lyses upp av tända ljus på kvällen (vilket kan vara mysigt i sig men inte så behändigt) och i badrummet funkar en av de två lamporna så det är bara ett svagt, svagt ljus. Den enda lampan som funkar är den i fönstret i köket.
* Mitt duschvatten blir aldrig riktigt varmt vilket kan vara skönt under årets varmaste månader, dock inte under de kallaste.
* Mina blommor dör en efter en av torka.
* Det är inte tätt runt min ballkongdörr så det kommer ständigt in kall luft vilket leder till riktigt kall lägenhet.

Lite i-landsproblem i mitt liv just nu:
* Alla mina BH-ar fastnade på något mystiskt vis i tvättmaskinen när jag tvättade sist och alla brändes på något sätt. En del blev det hål i, andra hade bygeln gått av i. Detta ledde till att jag nu har EN BH som passar och en som är för liten. Yeeeii!
* Saknar verkligen att ha en termusmugg (hint till uppkommande födelsedag)
* Tycker de orangea postitlapparna är finast att märka sidor med men de är nu slut
* Jag saknar mina vänner som jag träffar alldeles för sällan



Nu ska jag gå och sätta på Thord och fortsätta plugga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0