Fjärde dagen med feber

Trodde det skulle vara en tredagarsgrej denhär gången men det verkar det inte vara. Jag har fortfarande feber och huvudvärk. Dock inte migrän men hemsk huvudvärk. Snorig och hostig. Jag räknar nu med att jag inte kommer klara tentan på måndag, även om jag läst lite så har det blivit långt ifrån så mycket som egentligen behövs.

Imorgon ska jag till min mormor för att bli klippt av min kusin. Hon och hennes man är på besök från Stockholm och jag såg detta som ett ypperligt tillfälle för min tunna studentplånbok.

Just nu pågår det hockey förfullt ca 100 meter från mig. Jag följer den live på Aftonbladet, det ser inte bra ut. FAST I JUST DETTA ÖGONBLICK SÅ REDUCERADE FBK TILL 1-2! Yessssssss.
Förut blev jag lite grinig när jag såg den vanliga strömmen med bilar och folk gå utanför mina fönster och min balkong. Jag går runt och muttrar mot dom och säger "nu fan får ni skrika och bidra med något under matchen, era slöa sittplattsare". Egentligen är jag ju inte arg på folket, jag är arg för att jag inte kan vara där.
I vilket fall så längtar jag till den fjärde November. Då ska jag åka till Stockholm igen och hälsa på en pojke jag tycker väldigt mycket om. Det bästa av allt? Han tycker om mig också :)
Jag vill även passa på att be om ursäkt till Frida. Jag råkade Spotifyrapa henne sist jag åkte på tåget hem från Sthlm. Hon var visst fortfarande inloggad på Rafael sen Grebbestad. Tydligen så kan man ta vilket spotifykonto med premium som helst och lyssna på på mobilen eftersom flera kan lyssna på det samtidigt. Så det ska jag fixa :D

En av de värsta dagarna ever

Idag var jag ju på Norrstransskolan och hälsade på då jag ska ha min VFU där. Jag har fortfarande hög feber och sov knappt någonting inatt. När jag gick upp imorse så var min kropp helt slut. Jag kunde knappt hålla upp min arm för att borsta tänderna.
Sedan fick jag skrapa rutorna på bilen och åkte. När jag håller på och parkera bilen så känner jag hur jag börjar tappa synen. Migrän igen. Jag har inte haft migrän på nästan tre år och nu har jag haft det två gånger på bara några veckor. Jag fick panik och visste att huvudvärken snart skulle bryta ut. Det gjorde den lagom till att jag skakade hand med min samordnare. Sen var det bara att stå ut i fyra timmar och se glad ut. Jag hade den hemskaste huvudvärken och såg knappt någonting. Jag hoppas jag hittar till "mitt" klassrum vecka 45.
När jag kom hem slocknade jag i sängen, sov tre timmar. Vaknade såklart av att Iprenen började gå ur kroppen.

Ett annat i-landsproblem just nu är att båda mina glödlampor till båda lamporna i mitt stora rum lagt av så det är kolsvart här inne. Gynnar dock nästa månads elräkning.

Höjden av oturhet?

Inför min första eximination på universitetet så blev jag sjuk. Jag var förkyld och hade feber men som tur var så släppte feber tre dagar innan den skulle vara inne så jag lyckades få ihop den ändå och det gick rätt bra i slutändan.
Sen var det dags för den första tentan. Då blev jag lite allvarligare sjuk och blev inlagd på sjukan så jag missade den.
Nu är det dags för tenta nr 2 på måndag och vad tror ni har hänt under natten? Japp, jag har blivit sjuk.
Ännu en gång är det halsen som krånglar och det rinner ur näsa och ögon. Jag går runt och småfryser så jag hoppas verkligen inte att det är feber på gång, då är det kört. Jag blir liggandes i koma när jag har feber. Och jag vet vad ni tänker nu, ni tänker att jag är en vek jävel och det kanske jag är men jag kan verkligen inte röra mig när jag har feber. Och jag får alltid så himla hög feber, minst 39 grader.
Imorgon har jag VFU-besök på Norrstransskolan där jag ska vara vecka 45-46. Känns ju lagom lockande och gå runt där en hel förmiddag och snora men jag kommer inte missa det.
Om det nu finns en jävla Gud så vill han inte att jag ska få någon utbildning iallafall. Vad hände med demokratin?



Det här är jag när jag är sjuk. Och jag känner ungefär så som hon uttrycker sig 3:55 in i klippet.
Tur att jag inte har en man.


Att ha en vän på besök

Ibland tar det på krafterna att ha vänner på besök. Vissa suger musten ur en mer än andra. Ett exempel på en jävligt krävande person kan vara Jomabelle. Hon kommer, hon tar för sig, hon stökar ner, hon ger sig av. Hipp som happ bara sådär.
I Lördags var Jomabelle och hennes studievän Carzan på besök. Vi tittade på en halvkass film och umgicks. Carzan betedde sig civiliserat och humant (mänskligt med ett ofinare ord). Jomabelle däremot var ett djur. Det är inte så att man märker av det konstant när hon är här, det är först när hon gått som man märker av hennes djävulskaper. I lördags som sagt.













För det första så hade hon gömt Fred under mitt täcke. (Hon kallar också alltid Fred för Frank. Det tycker jag är väldigt respektlöst. Även om han inte säger det högt så kan jag se att han blir sårad)


Varje gång hon hälsat på mig så har min säng varit bäddad (eftersom jag bäddar sängen varje dag), ändå blir hon alltid förvånad över att jag bäddat. I lördags bestämde hon sig för att obädda min säng och slänga på lite saker på den. Hon blir väl less på att någon har det mer ordningsamt hemma än hon.


För det tredje så valde hon att ommöblera i Tyrone. Hon hade vält alla bilder och tavlor och skapat allmän oreda.
Jag studerar just nu. Senare ska jag packa för jag åker till Stockholm under helgen så bloggen kommer vara tyst.



Mamma Caroline

Jag fick ett par finfina inflyttningspresenter av Linda när jag flyttade in i min lägga. En var en tvålpump, en annan var en "vanlig" tvål som luktade mycket gott. Vad Linda dock hade missat var texten på denna tvålen:





Här är jag och min dotter


Min matsal

Jag har just nu ett högt bord med barstolar i mitt kök. Jag köpte det av killen som bodde i min lägenhet innan. Det är fint och så men jag har kommit fram till att jag verkligen inte gillar att ha ett matbord av den högre modellen, speciellt inte som jag behöver den platsen till att studera och vill kunna pyssla också. Jag har därför bestämt mig för att sälja patrasket och kollar nu runt lite på ett ny möblemang. Vad tycker ni kära läsare om detta?



Jag gillert, var ett mycket överkomligt pris också.


Two seconds of fame

Nämen titta HÄR! Här är ju jag! (ca. 3.24 in i klippet)
Nu är det helg, det är inte lika uppfriskande som vanligt. Jag äter penicillin så alltså är det en vit helg som gäller. Jag kan inte slappna av från pluggandet heller, det är fullt upp på den fronten.

Jag har pluggat hela förmiddagen men nu blir det en paus. Min syster har letat sig upp till de värmländska skogarna så vi ska hälsa på våran snälla men ack så virriga mormor för att inta dagens kvot av föda. Sedan vankas det hockey och kvällen blir lugn med någon form av film.

Imorgon vill jag shoppa. Jag vill ha skor! Jag har inte handlat skor på flera månader och det är dags för ett par nya vinterpjucks nu. Tror jag drar med mig min kära syster på en stadstur.

Vad ska alla mina läsare göra ikväll? Och varför är jag inte bjuden?



Bad day

Min syn börjar försvinna. Detta betyder att det är migrän på gång. Jag går och lägger mig och inväntar helvetet.

I´m back!

Ja här har det ekat tyst i nästan två veckor. Det finns olika anledningar till det, en av dem är min 6 dagar långa visit på sjukan. Nu mår jag dock bättre och är nästan i full form igen.

Tack vare sjukhusvistelsen så missade jag min första tenta på Uni och har därmed dubbelt upp att plugga nu då min nästa tenta närmar sig med stormsteg.

Ville bara hälsa er välkomna tillbaka, jag återkommer senare när jag känner mig nöjd med dagens pluggande.

RSS 2.0