En av de värsta dagarna ever

Idag var jag ju på Norrstransskolan och hälsade på då jag ska ha min VFU där. Jag har fortfarande hög feber och sov knappt någonting inatt. När jag gick upp imorse så var min kropp helt slut. Jag kunde knappt hålla upp min arm för att borsta tänderna.
Sedan fick jag skrapa rutorna på bilen och åkte. När jag håller på och parkera bilen så känner jag hur jag börjar tappa synen. Migrän igen. Jag har inte haft migrän på nästan tre år och nu har jag haft det två gånger på bara några veckor. Jag fick panik och visste att huvudvärken snart skulle bryta ut. Det gjorde den lagom till att jag skakade hand med min samordnare. Sen var det bara att stå ut i fyra timmar och se glad ut. Jag hade den hemskaste huvudvärken och såg knappt någonting. Jag hoppas jag hittar till "mitt" klassrum vecka 45.
När jag kom hem slocknade jag i sängen, sov tre timmar. Vaknade såklart av att Iprenen började gå ur kroppen.

Ett annat i-landsproblem just nu är att båda mina glödlampor till båda lamporna i mitt stora rum lagt av så det är kolsvart här inne. Gynnar dock nästa månads elräkning.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Men snuttan :(

Har du provat receptfria läkemedel mot migrän? Mörker är väl även bra för migrän?



Jag beundrar dig för att du tog dig i kragen och gick dit Caroline!

2010-10-22 @ 18:23:10
URL: http://jomabelle.blogg.se/
Postat av: Linda

Stackare..:( sjuk otur du haft senaste tiden då! Hehehe.."sjuk" otur;P

Jag hoppas du hade det trevligt i Stlm iaf!

2010-10-22 @ 18:41:24
URL: http://lindaweissman.com/blog/
Postat av: Hanna

Fyyy! Mår nästan lite dåligt av att läsa det här men va fan ska man göra liksom.. Gud vad tråkigt också, för jag gissar att du inte pallar va med imorrn.. :( Vi får ses under stillsammare former till veckan eller nåt isf! Vill höra om Sthlm och killen såklart :) Kram

2010-10-22 @ 20:58:49
URL: http://missfixin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0